AkcentaAccesare OLB
Pagina principalăDespre AkcentaAvantaje pentru clienți

Avantaje pentru clienți

Colaborarea cu AKCENTA CZ a.s. aduce clientilor sai numeroase beneficii!

  • comisioane mici sau inexistente pentru servicii de plăți (consultați lista de comisioane pentru servicii);
  • cursuri avantajoase în cazul schimbului valutar;
  • operațiuni de acoperire la termen;
  • efectuare simplă a tranzacțiilor prin internet folosind aplicația OLB;
  • abordare personală a nevoilor clientului;
  • decontarea a tranzacțiilor rapidă, sigură și fiabilă;
  • informații zilnice despre situația de pe piață, inclusiv perspective pentru zilele următoare.
AKCENTA CZ a.s. nu are un curs valutar clasic, ci stabilește pentru fiecare client o ofertă de curs personalizată pentru un anumit moment.
 
Nu avem limite cantitative, cumpărăm sau vindem orice cantitate de valută, în funcție de nevoile clientului. Condițiile individuale ale unei tranzacții depind de valoarea acesteia. Valoarea cursului depinde de situația actuală de pe piața valutară. În oferta noastră sunt incluse toate valutele standard dar și alte peste 120 valute exotice.
 
Clienții noștri pot avea deschise conturi curente interne pentru diferite valute, in mod complet gratuit. Din aceste conturi pot efectua cu ușurință plăți internaționale în conturile partenerilor străini sau pot încasa diverse sume.
Pentru confort, rapiditate și economie mai mare a costurilor unei tranzacții, avem deschise conturi pentru clienții noștri la următoarele bănci: ING Bank N.V., Banca Transilvania SA, de ex. pentru Cehia în KB, ÈS, MONETA Money Bank, ING bank, Deutsche bank, FIO banka. Împreună cu posibilitatea de schimb valutar, atât la vedere cât și la termen, oferim și servicii de plăți, care vă oferă posibilitatea realizarii unei alte economii datorată comisioanelor foarte mici aplicate de AKCENTA la plățile din/în străinătate.
Akcenta
Informații detaliate despre serviciu
Pentru plata sau schimbul unei sume mai mici de 2.500 EUR (sau echivalentul acesteia într-o altă valută) percepem un comision suplimentar conform Listei de comisioanene .
 
Realizăm doar operațiuni fără numerar.
Prin utilizarea acestui web sunteți de acord cu salvarea și utilizarea fișierelor cookies. Mai multe despre protecția datelor personale.