AkcentaAccesare OLB
Pagina principalăSuport pentru cliențiPașii pentru încheierea unei tranzacții

Pașii pentru încheierea unei tranzacții

Pentru începerea colaborării, este necesară încheierea/semnarea unui Contract-cadru care include, Condițiile comerciale generale și stabilește regulile de colaborare. Încheierea contractului este gratuită și nu obligă clientul la încheierea de tranzacții. De aceea, nu intră în niciun risc. Contractul-cadru cu dvs. va fi semnat de reprezentantul nostru comercial, care activează în regiunea dvs. și care are cunoștințele de specialitate necesare pentru a vă propune soluția optimă gândită special pentru nevoile dvs.

Dacă doriți să folosiți avantajele unor comisioane avantajoase pentru plățile primite (Lista de comisioane pentru servicii), vom realiza cu plăcere și aceste operațiuni pentru dvs. Informații referitoare la conturile bancare pentru partenerii dvs. importatori din străinătate le puteți primi de la noi, după o solicitare la departamentul de vânzări +40 312 295 097.forward
 
Tipuri de tranzacții realizate:
Akcenta
Linkuri conexe

Informații detaliate despre posibilitățile de încheiere a tranzacțiilor vă vor fi oferite de către reprezentanții noștri comerciali din regiunile individuale (info@akcenta.eu) sau ne puteți contacta la telefon pe infoline: +40 312 295 097.

Prin utilizarea acestui web sunteți de acord cu salvarea și utilizarea fișierelor cookies. Mai multe despre protecția datelor personale.