A cseh kultúrával ismerkedhettek ügyfeleink

A cseh kultúrával ismerkedhettek ügyfeleink

Immár hagyományosnak mondható az AKCENTA CZ részvétele a Budapesti Cseh Sörfesztiválon, ahol a cég idén ismét megrendezte partnertalálkozóját.

Kötetlen hangulatban telt a június 15-i találkozó, ahol a cseh sörök és ételkülönlegességek mellett nyereményjáték is várta a partnereket. A partnertalálkozón főként a hazai  kis- és középvállalkozások képviselői vettek részt, hiszen ők meghatározó szereplői az AKCENTA CZ ügyfélkörének, a cég szolgáltatásaival kifejezetten rájuk összpontosít.

Az AKCENTA CZ nem titkolt célja az volt a rendezvénnyel, hogy köszönetét fejezze ki ügyfeleinek az egész éves sikeres együttműködésért, és szorosabbra fűzze kapcsolatait, valamint betekintést engedjen a cseh kultúrába egy emlékezetes gasztronómiai élmény által.

Az idei rendezvény különlegessége volt, hogy az AKCENTA CZ egyben fennállásának 20. évfordulóját is ünnepelte. A hazai piacon a cég szerepe évről évre nő, ügyfeleinek száma dinamikusan bővül.

DSC07265DSC07291DSC07316DSC07320DSC07327DSC07349DSC07351DSC07352
AKCENTA CZ
cea mai mare instituție de plată
din Europa Centrală
Vreau sa devin client
29.000
de clienţi
20
de ani experienţă
Prin utilizarea acestui web sunteţi de acord cu salvarea şi utilizarea fişierelor cookies. Mai multe despre protecţia datelor personale.