Akcenta top

AKCENTA și-a anunțat oficial prezența pe piața din România

AKCENTA și-a anunțat oficial prezența pe piața din România

După începerea activității în România în septembrie 2014, AKCENTA și-a anunțat oficial prezența pe piață ăn data de  27 mai 2015, în cadrul unei conferințe de presă organizată la Ambasada Republicii Cehe la București. Evenimentul a avut loc în prezența Excelenței Sale Dl. Vladimír Války, ambasadorul Republicii Cehe in Romania, la eveniment participând jurnaliști de la publicații de top din România. Conferința de presă a fost urmată de un seminar dedicat clienților AKCENTA din România.

În cadrul unei scurte declarații, șeful Secției Economice a ambasadei, Pavel Stiegler, a declarat: 

Salutăm intrarea pe piața din România a companiei AKCENTA, companie respectată în Republica Cehă și în regiune pentru seriozitatea modului în care face business și tradiția de 18 ani în a le oferi clienților săi cele mai bune instrumente pentru a face plăți. Sperăm că intrarea companiei pe piața românească va contribui la intensificarea relațiilor de business ceho-române și va aduce beneficii companiilor românești care vor apela la serviciile AKCENTA

În cadrul conferinței de presă, dl. Milan Cerman - Președinte al Consiliului de Administrație AKCENTA CZ și  dl. Theodor Ștefanovici, Director Comercial Akcenta pentru România au discutat desore AKCENTA și planurile companiei în România anul acesta – respectiv să ajungă la un portofoliu de 220 de clienți și rulaje de 25 de milioane de euro tranzacționate în numele acestor.

Un seminar dedicat clienților AKCENTA a avut loc după conferința de presă, în după-amiaza aceleiași zile. În cadrul seminarului, activitatea companiei a fost prezentată Milan Cerman și Theodor Stefanovici, în timp ce Miroslav Novák, analist consultant pentru AKCENTA, a făcut o analiză a plăților externe și tranzacțiilor de schimb valutar pentru piețele din Europa Centrală și de Est.

AKCENTA își derulează activitatea în Europa Centrală, cu acccent pe Cehia – unde este activă din 1997 - , are reprezentațe în Slovacia, Polonia, Ungaria și România, și un număr total de 25.000 de clienți.

 

O selecție de articole care au apărut în presa din România ca urmare a conferinței de presă:

HOTNEWS: Akcenta isi anunta oficial intrarea pe piata din Romania, incercand sa atraga firmele mici cu activitate de import/export

Ziarul Financiar: Cehii de la Akcenta, specializați în plăți externe și schimb valutar, vor tranzacții de 25 mil. euro

Forbes Romania: Akcenta și-a anunțat oficial intrarea pe piața românească

Pentru mai multe informații, accesați următoarele link-uri:

Conferință de pres㠖 Galerie foto

Seminar – galerie foto 

Stefanovici Cerman  1seminar 11seminar 5M.Cerman,V.ValkyConference 7Conference 6Conference 3Conference 1Akcenta
AKCENTA CZ
cea mai mare instituție de plată
din Europa Centrală
Vreau sa devin client
46.000
de clienți
20
peste
de ani experiență