Akcenta top

CINE A SPUS CĂ ANUL ACESTA NU CĂLĂTORIM

CINE A SPUS CĂ ANUL ACESTA NU CĂLĂTORIM
CINE A SPUS CĂ ANUL ACESTA NU CĂLĂTORIM

Suntem în prag de încheiere a anului 2020, un an dificil care ne-a schimbat fiecăruia dintre noi percepția despre viață, despre lumea în care trăim, despre grija pe care trebuie să ne-o purtăm unii altora și despre ce înseamnă bucuria libertății.

Am învățat cu toții să fim mai flexibili, să ne adaptăm strategiile din mers, să luăm decizii altfel față de cum eram obișnuiți, dar am învățat și că trebuie să ne bucurăm mai mult în fiecare zi de oportunitățile care ne îmbogățesc sufletul!

În cei 23 de ani de când servim piețele europene, am avut privilegiul de a interacționa cu exponenți ai unor culturi diferite și de a învăța lucruri fascinante despre specificul fiecărui popor. Ne-am bucurat să descoperim noi tradiții și obiceiuri datorită echipei noastre multiculturale și, bineînțeles, prin experiențele împărtășite cu clienții noștri de pretutindeni am înțeles cât de important este să ne conectam unii cu alții, să observăm acele diferențe care ne fac autentici, să învățăm cât de unică este fericirea în fiecare loc în parte. Indiferent că este vorba despre sfera business sau cea personală, cunoașterea acestor detalii ne-au ajutat întotdeauna să nu pierdem din vedere cele mai importante aspecte, anume latura umană, în tot ceea ce facem!

Continuăm să ne îndeplinim cu entuziasm misiunea de a simplifica comerțul internațional prin oferirea unor condiții inegalabile de schimb valutar și ne bucurăm că această misiune ne deschide oportunitatea de a șterge granițele între cei care tranzacționează extern prin intermediul nostru.

Cum anul acesta călătoriile de sărbători sunt restricționate, avem bucuria să vă invităm într-o călătorie virtuală prin țările cele mai familiare nouă.

În toate cele 7 destinații alese, am construit în timp echipe extraordinare, învățând de la fiecare dintre ele cât de importantă este autenticitatea tradițiilor locale și cât de mult spun obiceiurile despre emoțiile pe care fiecare nație le trăiește în felul său. Deși diferiți, nu putem să nu observăm cât de mult semanăm unii cu alții în modul în care alegem să ne bucurăm!

Cehia, România, Polonia, Germania, Slovacia, Ungaria și Franța sunt țările propuse de noi în acest an și vă invităm să descoperiți poveștile pline de farmec ale fiecăreia dintre ele, lăsând zâmbetele să vă lumineze casa!

Vă mulțumim pentru parteneriatul dumneavoastră în acest an furtunos și vă dorim să încheiați 2020 cu liniște în suflet și încredere că împreună putem face un an nou mai bun! 

Sărbători luminate și un 2021 încununat de succes, zâmbete și bucurii!

Soluții pentru IMM-uri din partea celui mai mare fintech din Europa Centrală

Analiză oferită de AKCENTA – primul fintech destinat exclusiv companiilor, care de mai bine de 20 de ani oferă IMM-urilor condiții inegalabile pentru schimburi valutare și plăți internaționale. 
Doriți să aflați mai multe despre serviciile noastre?
AKCENTA CZ
cea mai mare instituție de plată
din Europa Centrală
Vreau sa devin client
51.000
de clienți
25
peste
de ani experiență