Akcenta top
Comunicate de presă
Karel Soukenik este noul membru al Consiliului de Administratie
26. 8. 2020
Intre cei patru membri ai consiliului, Soukenik va purta responsabilitatea transformarii digitale, prin imbunatatirea actualelor platforme, dar si prin expansiunea spre noi solutii menite sa aduca multiple avantaje clientilor AKCENTA din Romania si pretutindeni.
AKCENTA CZ în 2015 - profit de un milion de euro
12. 5. 2016
Anul 2015 a fost unul bun pentru AKCENTA CZ, unul dintre principalii actori non-bancari de pe piața valutară din Europa Centrală. Acest lucru s-a reflectat și în ceea ce privește profiturile postate de companie, care au ajuns la circa un milion de euro pe parcursul anului trecut.
Analiză AKCENTA: Antreprenorul român are 45-49 de ani, SRL cu 5-15 angajați și face schimb valutar prin telefon
3. 7. 2015
Antreprenorul din România are 45-49 de ani, deține o societate comercială cu răspundere limitată (SRL) cu 5-15 angajați și își folosește telefonul pentru a realiza operațiuni de schimb valutar, potrivit unei analize realizată de instituția financiară non-bancară AKCENTA .
AKCENTA și-a anunțat oficial prezența pe piața din România
2. 7. 2015
După începerea activității în România în septembrie 2014, AKCENTA și-a anunțat oficial prezența pe piață ăn data de 27 mai 2015, în cadrul unei conferințe de presă organizată la Ambasada Republicii Cehe la București. Evenimentul a avut loc în prezența Excelenței Sale Dl. Vladimír Války, ambasadorul Republicii Cehe in Romania, la eveniment participând jurnaliști de la publicații de top din România. Conferința de presă a fost urmată de un seminar dedicat clienților AKCENTA din România.
AKCENTA CZ
cea mai mare instituție de plată
din Europa Centrală
Vreau sa devin client
39.000
de clienți
20
peste
de ani experiență
Prin utilizarea acestui web sunteți de acord cu salvarea și utilizarea fișierelor cookies. Mai multe despre protecția datelor personale.