Noi suntem Akcenta

  SPECIALIST

  Suntem specialiști în operațiuni de schimb valutar și cea mai mare instituție de plată din Europa Centrală. Suntem specializați în operațiuni de schimb valutar, plăți în străinătate și operațiuni de hedging pentru clienți corporativi și instituționali. Oferim serviciile direct clienților de pe piețele din Republica Cehă, Slovacia, Polonia, Ungaria, România și Germania. Din 2021, suntem membri ai Grupului Raiffeisen Bank International, o apartenență care ne oferă stabilitate și spațiu pentru creștere și inovare.

  Noi suntem Akcenta
  057_Holiday_RGB_Blue.svg

  O săptămână în plus de odihnă binemeritată

  066_Sick-day_RGB_Blue.svg

  Zile de concediu medical pentru a ține departe o potențială boală

  058_Meal-voucher_RGB_Blue.svg

  Indemnizație de masă pentru fiecare zi lucrată

  024_Mobile_RGB_Blue.svg

  Apeluri la preț redus sau date nelimitate pentru tine și cei dragi ție

  059_Achievement_RGB_Blue.svg

  Alocație pentru activități sportive sau relaxante

  061_Education_RGB_Blue.svg

  Evenimente educaționale interesante și lecții de limba engleză pentru afaceri

  060_Company-events_RGB_Blue.svg

  Evenimente de companie pline de distracție pentru a cunoaște echipa

  014_Location_RGB_Blue.svg

  Locație excelentă în centrul orașului Hradec Králové, aproape de stația de autobuz și de gară

  Lista de oferte de locuri de muncă:

  Sales | Remote

  REPREZENTANT TERITORIAL

  Aflați mai multe

  job-form-img

  Trimiteți-ne CV-ul dvs.

  Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal ale potențialilor angajați/reprezentanți de vânzări în conformitate cu GDPR:

  Prin prezenta vă informăm cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal referitoare la persoana dumneavoastră, prelucrate de AKCENTA CZ a.s., cu sediul social în Praga 1, Salvátorská 913/8, Cod poștal 110 00, Republica Cehă, adresa de contact Nerudova 1361/31, 500 02 Hradec Králové, Republica Cehă, tel: +420 498 777 770, e-mail: info@akcenta.eu (denumit în continuare și "Operatorul"). De asemenea, dorim să vă informăm cu privire la drepturile dumneavoastră legate de această prelucrare. Operatorul are un interes legitim în prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal conținute în CV-ul și scrisoarea dvs. de intenție în scopul de a vă selecta dintre candidații la un loc de muncă. Datele dvs. nu sunt transmise unor terțe părți și sunt șterse în termen de 12 luni de la încheierea procedurii de selecție, atunci când nu ați fost selectat/ă pentru poziția pentru care ați aplicat.

  Drepturile dumneavoastră:

  Aveți dreptul de a solicita operatorului accesul la datele dvs. cu caracter personal, rectificarea sau ștergerea acestora sau restricționarea prelucrării și de a vă opune prelucrării, precum și dreptul la portabilitatea datelor. De asemenea, aveți dreptul de a depune o plângere la o autoritate de supraveghere și, dacă suspectați că prelucrarea datelor dvs. personale este contrară protecției vieții dvs. private și personale sau contrară legii, aveți dreptul de a solicita operatorului să explice și să remedieze situația.

  Datele de contact ale responsabilului cu protecția datelor:

  • Adresa de e-mail: dpo@akcenta.eu
  • Adresa poștală: AKCENTA CZ a.s., Nerudova 1361/31, 500 02 Hradec Králové, Republica Cehă
  • Alte detalii de contact pot fi găsite aici, în secțiunea protecția datelor.