Despre companie

  Suntem Akcenta - specialiști în tranzacții valutare

  Suntem specializați în operațiuni de schimb valutar, plăți externe și contracte futures pentru companii. Serviciile noastre maximizează eficiența, astfel că vă putem oferi cele mai bune rate de schimb valutar, economii semnificative la plățile în străinătate și predictibilitate în cazul utilizării contractelor futures.

  Alte avantaje apreciate de către clienţii noştri sunt rapiditatea în derularea tranzacțiilorserviciilor noastre, fiabilitatea și siguranţa maximă.

  Image
  Image
  Image
  Image
  Image
  Image
  Image
  Image

  Avem o experienţă de peste 25 ani în prestarea serviciilor financiare pe pieţele din Republica Cehă, Slovacia, Germania, Polonia, România, Ungaria şi Franța, unde avem peste 54 000 de clienţi. Akcenta CZ face parte din Grupul RBI (Grupul Raiffeisen Bank Internațional) din anul 2021.

  Česká národní banka

  AKCENTA CZ a.s. își oferă serviciile pe baza unei licențe acordate de Banca Națională Cehă. În România, operăm sub notificarea Băncii Naționale a României (2014, Secțiunea VI. Alte instituții de plată).

  Iunie

  1997

  AKCENTA CZ a.s. este înregistrată la Tribunalul districtual din České Budějovice

  Ianuarie

  1999

  Primele tranzacții valutare realizate pentru clienți

  Aprilie

  2006

  Volumul total al tranzacțiilor a depășit 50 de miliarde de coroane cehești în acest an.

  Noiembrie

  2011

  Licență de instituție de plată obținută de la Banca Națională a Cehiei

  Mai

  2012

  Se lansează noua generație a platformei de internet OLB

  Septembrie

  2013

  Notificarea licenței OCP pentru piețele poloneză, slovacă și maghiară

  Obiectivul nostru este să oferim fiecărei companii soluţii individuale pentru schimb valutar, acoperirea riscului de curs şi plăţi – confortabile, de cea mai bună calitate şi fără riscuri.

  **Cursuri avantajoase** în cazul schimbului valutar

  Cursuri avantajoase în cazul schimbului valutar

  **Operaţiuni de acoperire la termen**

  Operaţiuni de acoperire la termen

  **Comisioane mici sau inexistente** pentru servicii de plăţi

  Comisioane mici sau inexistente pentru servicii de plăţi

  **Încheierea simplă a tranzacțiilor pe internet** în aplicația OLB

  Încheierea simplă a tranzacțiilor pe internet în aplicația OLB

  **Decontarea rapidă, sigură şi fiabilă a tranzacţiilor**

  Decontarea rapidă, sigură şi fiabilă a tranzacţiilor

  **Informaţii zilnice** despre situaţia din piaţă, inclusiv perspective pentru zilele următoare

  Informaţii zilnice despre situaţia din piaţă, inclusiv perspective pentru zilele următoare

  **Abordare personală** a nevoilor clientului;

  Abordare personală a nevoilor clientului;

  **Instituție de plată stabilă și cea mai mare** din Europa Centrală

  Instituție de plată stabilă și cea mai mare din Europa Centrală

  Compania dvs. merită servicii financiare de calitate cu preţuri corecte – drumul către acestea este simplu, sunaţi-ne şi spuneţi-ne care sunt nevoile şi problemele dvs. legate de tranzacţiile internaţionale!

  Brochure

  Nu oferim un curs de schimb valutar tradițional, ci stabilim pentru fiecare client o ofertă personalizată de curs valutar la momentul efectiv al schimbului, în funcție de situația actuală din piața valutară.

  Ne oferim sprijinul în ajutarea socială și ecologică a comunității

  Responsabilitatea socială a societății AKCENTA CZ are la bază convingerea că a ajuta, a contribui și a construi valori în zona socială și ecologică este pentru o societate de succes un lucru de la sine înțeles. De aceea, AKCENTA CZ adoptă acele măsuri, care duc la minimizarea impactului activității sale asupra mediului înconjurător. Prin urmare, în cadrul reconstrucției spațiilor noi, au fost utilizate cele mai moderne tehnologii pentru economisirea energiei și cu utilizarea regenerării. De asemenea, angajații societății au posibilitate de a sorta deșeurile.

  În ceea ce privește sponsorizarea și sprijinul societății civile, AKCENTA CZ se orientează îndeosebi pe colaborare pe termen lung. De aceea, de câțiva ani sprijină TyfloCentrum Hradec Králové, o.p.s., care îi ajută pe cetățenii cu deficiențe de vedere. De asemenea, este partenerul Asociației cehe de golf a jucătorilor cu dizabilități (CZDGA), care are mai mult de 180 de jucători cu diferite tipuri de dizabilități. AKCENTA CZ colaborează și cu ateliere protejate în cadrul pregătirii cadourilor de Crăciun și a felicitărilor de Anul Nou. În sprijinirea acestor activități implică publicul larg, de exemplu, prin organizarea de spectacole de teatru caritabile, cum a fost Cele patru acorduri de Jaroslav Dušek, care a fost unul din spectacolele jucate cu casa închisă al Teatrului Klicpera din Hradec Králové.

  Sponsorizarea AKCENTA CZ în domeniul sportului se concentrează îndeosebi pe acțiuni sportive mai mici. Excepția este parteneriatul deja tradițional în turneul de golf prestigios Lady Abraham Trophy, care deschide oficial sezonul ceh de golf. Printre alte acțiuni sportive sprijinite, concentrate mai mult la nivel local, însă cu impact mai mare în comunitățile locale, face parte printre altele și Semimaratonul din Brniště (Brnišťský půlmaraton), CZECHMAN Triatlon și participarea la alergarea de caritate Run For Help în Poděbrady.

  Image
  Image
  Image
  Image
  Image
  Image
  Image

  Membrii şi parteneriate Akcenta

  Partner
  Partner
  Partner
  Partner
  Partner
  Partner
  Partner
  Partner
  Reglementări și licențe

  Clienții noștri