Tranzacții de schimb valutar

  Cele mai bune cursuri de schimb valutar, soluții individuale, rapiditate și fiabilitate în derularea tranzacțiilor valutare (schimb valutar).

  • Ofertă personalizată pentru fiecare client.
  • Rate semnificativ mai bune în comparație cu rata de schimb oferită de instituțiile bancare.
  • Tranzacții în toate valutele standard: CZK, EUR, USD, GBP, CHF, PLN, CAD, DKK, NOK, SEK, AUD, JPY, HUF, CNY, RON, TRY, BGN
  • Schimbul valutar este efectuat imediat.
  • Zero costuri pentru schimburile valutare.
  • Tranzacția poate fi încheiată pur și simplu prin telefon sau prin intermediul Online Broker (OLB).
  Image

  Cursurile noastre

  Monedă

  Cumpărare

  Vânzare

  Valorile afişate sunt doar orientative. Pentru cursul actual sunaţi la numărul +4 0312 295 097. Puteți afla oricând cursurile actuale în Online Broker.

  Cum se formează cursurile de schimb valutar

  Valoarea perfectă de vânzare a unei monede

  Valoare perfectă de achiziție a unei monede

  Vânzare

  Cumpărare

  Piața interbancară

  Vânzare

  Cumpărare

  Cele mai bune rate de pe piață

  Vânzare

  Cumpărare

  Oferte bancare

  Vânzare

  Cumpărare

  Bilete de schimb valutar

  Clienții noștri economisesc, în medie,
  0
   LEI/an

  Cum se efectuează tranzacțiile valutare?

  1. Intrați în contact cu noi

  Ne puteți contacta telefonic prin Reprezentanții FX Akcenta sau vă puteți conecta direct la Online Broker (OLB) pentru a afla rata de schimb curentă.

  2. Acceptați cursul personalizat oferit

  Acceptați cursul de schimb oferit pentru perechea valutară tranzacționată sau introduceți direct în OLB ordinul de plată prin care urmează să fie trimise fondurile.

  3. Transferul fondurilor

  Primiți un email de confirmare cu instrucțiuni de plată, în baza cărora veți efectua plata către un cont conectat al Akcenta.

  4. Decontarea tranzacției

  După creditarea fondurilor în contul escrow al Akcenta, tranzacția va fi decontată la cursul de schimb convenit fără comisioane.

  5. Creditarea / trimiterea sumei schimbate

  Vom credita suma schimbată în subcontul intern de plăți sau o vom trimite direct partenerului de tranzacționare, în conformitate cu instrucțiunile de plată pe care ni le-ați oferit.

  La Akcenta, oferim nu numai schimb valutar, ci și servicii avansate de plăți pentru transferuri eficiente de fonduri către și din străinătate. Serviciile noastre sunt concepute pentru a vă ajuta să economisiți costuri și să accelerați transferurile de fonduri. Pentru mai multe detalii despre tarifele noastre, vă recomandăm să vizitați pagina de tarife.

  Plăți externe

  Plățile externe și interne prin Akcenta sunt rapide, fiabile și ieftine. Puteți efectua plăți în 17 valute. Acestea reprezintă o alternativă convenabilă la plățile efectuate prin intermediul băncilor.

  Mai multe informații
  Tranzacții de schimb valutar

  Cele mai bune rate de schimb pentru companii, soluții individuale, rapiditate și fiabilitate în derularea tranzacțiilor valutare (schimb valutar). Oferim fiecărui client soluția optimă, potrivită nevoilor sale.

  Mai multe informații
  Acoperirea riscului valutar

  Acoperirea împotriva fluctuațiilor nefavorabile ale cursului de schimb de la doar 10 000 EUR sau echivalentul acestei sume în altă monedă. Serviciu oferit, de asemenea, companiilor mici — gratuit, individual și perfect adaptat companiei.

  Mai multe informații

  Mai multe despre tranzacționare

  Reprezentanții noștri de vânzări

  Doriți o soluție personalizată, rapiditate sau certitudine absolută în executarea tranzacțiilor valutare? Contactați reprezentanții noștri de vânzări.

  Mai multe informații
  Ghid gratuit pentru contabili

  Am pregătit un ghid detaliat despre modul în care se pot înregistra contabil în mod corespunzător, veniturile și cheltuielile generate de utilizarea instrumentelor financiare derivate pe care le puteți utiliza în parteneriat cu noi.

  Suntem licențiați ca instituție de plată pentru a executa operațiuni de plată cu schimb valutar. Oferim tranzacții la termen în baza unei licențe de tranzacționare a valorilor mobiliare (Decizia Băncii Naționale a Cehiei privind autorizarea de a funcționa ca dealer de valori mobiliare în cadrul serviciilor de investiții de bază - în conformitate cu secțiunea 4 alineatul (2) literele (a), (b), (c), și al serviciilor de investiții suplimentare - în conformitate cu secțiunea 4 alineatul (3) litera (a). Emiterea acestor licențe a fost precedată de verificări și dovezi de eligibilitate pentru aceste activități, BNC stabilind criterii stricte pentru titularii de licențe și verificând periodic respectarea acestora. În România, operăm sub notificarea Băncii Naționale a României (începând din august 2014), în conformitate cu art. 17 și 25 din Directiva privind serviciile de plată (Payment Service 2007/64 / CE), fiind înscriși în registrul oficial public al Băncii Naționale a României, în secțiunea VI. ALTE INSTITUŢII DE PLATĂ.