Cursurile noastre

  Obțineți cele mai bune cursuri cu Akcenta

  Căutați o soluție mai bună pentru plăți externe sau tranzacții valutare? Akcenta aduce ofertă individuală pentru fiecare client, datorită căreia veți obține rate semnificativ mai bune în comparație cu listele de rate bancare standard. Oferta noastră include toate valutele standard - de la CZK, EUR, USD, GBP, GBP, PLN, HUF sau LEI la CNY. Cu noi, nu numai că obțineți ratele mai bune, dar și executarea imediată a schimbului fără comisioane.

  Lumea tranzacțiilor profitabile

  Cu cât volumele pe care le tranzacționați sunt mai mari, cu atât mai mari pot fi economiile și cu atât mai important este să obțineți un curs de schimb favorabil. O diferență relativ mică în cursul de schimb de 0,10 CZK pentru 1 EUR poate reprezenta o economie anuală de peste 100 000 CZK pentru o companie. Așadar, merită să comparați ratele.

  Puteți obține cele mai bune rate de la comercianții noștri la telefon, care vorbesc 7 limbi de circulație internațională, sau puteți vedea ratele actualizate în Online Broker (OLB). Efectuarea unei tranzacții este apoi foarte simplă.

  Cursurile noastre

  Monedă

  Cumpărare

  Vânzare

  Valorile afişate sunt doar orientative. Pentru cursul actual sunaţi la numărul +4 0312 295 097. Puteți afla oricând cursurile actuale în Online Broker.

  Partener de încredere
  Partener de încredere

  Profitați de Akcenta și alăturați-vă celor 54.000 de clienți cu care colaborăm. Suntem în afaceri de peste 25 de ani.

  Viteză de neegalat
  Viteză de neegalat

  Rapiditate de decontare de neegalat în Slovacia, Polonia, Ungaria și România - opțiunea de decontare Z+0.

  Cele mai bune rate de schimb
  Cele mai bune rate de schimb

  Rate avantajoase, soluții individuale, rapiditate și fiabilitate în executarea tranzacțiilor valutare.

  Abordare personală
  Abordare personală

  Oferim asistență profesională și lucrăm împreună cu clienții noștri pentru a găsi soluții personalizate.

  Eliminarea riscului valutar
  Eliminarea riscului valutar

  În cazul unui curs de schimb negativ, nu vă pierdeți marja.

  Chart line
  Clienții noștri economisesc, în medie,  
  0
   LEI/an
  Image

  De ce aveți nevoie de un partener de schimb eficient?

  Cu cât volumele pe care le tranzacționați sunt mai mari, cu atât economiile pot crește și cu atât este mai important să obțineți un curs de schimb favorabil. O diferență relativ mică în cursul de schimb, de doar 0,10 CZK la 1 EUR poate reprezenta o economie anuală pentru o companie de peste 100 000 CZK.

  Puteți obține telefonic cele mai bune rate de schimb de la reprezentanții noștri care vorbesc 7 limbi de circulație internațională sau puteți vedea cursul actualizat permanent în Online Broker (OLB) Efectuarea unei tranzacții este apoi foarte ușoară.

  Vreau rate valutare mai bune cu Akcenta.