Akcenta top

Carieră

AKCENTA CZ caută reprezentant teritorial

AKCENTA CZ caută reprezentant teritorial

AKCENTA CZ își dezvoltă reteaua de Reprezentanți teritoriali în România și lansează în acest scop, anunț de selecție pentru societățile comerciale și/sau persoanele fizice autorizate, interesate.

Succesul pe care AKCENTA CZ l-a înregistrat în ultimii ani în Romania, ne face să investim permanent în colaboratorii noștri și să dezvoltăm rețeaua teritorială de reprezentanți pe această piață în plină creștere.

 

Criterii de eligibilitate pentru selecție Parteneri – Reprezentanți teritoriali Akcenta:

 • Statut de persoană juridică respectiv societate comercială sau persoana fizică autorizată (SRL sau PFA); 
 • Persoanele fizice care nu dețin o societate comercială sau statutul de personă fizică autorizată însă sunt interesate în mod expres de această oportunitate de afaceri, trebuie să îți exprime disponibilitatea imediată pentru înființarea unei societăți comerciale sau realizarea demersurilor de autorizare, trebuie să dovedească un comportament reprezentativ, aspect și abilități excelente de comunicare și vânzare, studii superioare (în cazul studiilor medii, este necesar cel putin 1 an experiență în domeniul financiar).
 • Deținător al unei echipe de vânzători sau disponibilitatea pentru creearea unei noi echipe (valabil pentru posturile de Manager regional).
 • Rezultate demonstrabile de afaceri și experiența în vânzare/negociere B2B;
 • Orientarea spre rezultate, implicare și dezvoltare.

Activitățile și Responsabilitățile Partenerilor – Reprezentanți teritoriali Akcenta:

 • Gestionarea portofoliului propriu de clienți, participarea activă în tranzacțiile acestora;
 • Atragerea continuă de noi clienți și construirea de relații cu aceștia;
 • Suport acordat clienților în utilizarea serviciilor Akcenta;
 • Promovarea prezentei brandului Akcenta în teritoriu;
 • Raportarea permanentă a activităților și participarea la întâlnirile de afaceri.

Beneficiile Partenerilor – Reprezentanți teritoriali Akcenta:

 • Relație de parteneriat în sistem „win-win”, un sistem de recompensare corect format dintr-o sumă fixă și bonusuri de performanță (exemplu: bonus pentru clienți noi, bonus la rulajele clienților din portofoliu, etc);
 • Suport specializat din partea societății pentru adaptare, instruire și dezvoltare;
 • Suport din partea societății în crearea bazei de clienți existenți în regiune;
 • Asocierea cu o marca de renume internațional.

Oferta este valabilă pentru tot teritoriul României.

Pentru informații detaliate vă rugăm să ne transmiteți în scris intenția dumneavoastră de colaborare la adresa de email theodor.stefanovici@akcenta.eu

Persoanele selectate vor fi contactate ulterior.

Doriți să începeți o colaborare cu noi?
Formular de contact
+4 0312 295 097   
București - AKCENTA CZ. Instituție de plată stabilă și cea mai mare din Europa Centrală.
Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal

Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal ale potențialilor angajați / reprezentanți autorizați, conform GDPR

Ne permitem să vă informăm prin prezenta despre prelucrarea datelor cu caracter personale ale dvs. de către compania AKCENTA CZ a.s., cu sediul în Praga 1, Salvátorská 913/8, cod poștal 110 00, Republica Cehă, cu adresă de contact Nerudova 1361/31, 500 02 Hradec Králové, Republica Cehă, tel: +420 498 777 770, e-mail: info@akcenta.eu (denumită în continuare numai și „administrator“). Dorim, de asemenea, să vă informăm și despre drepturile dvs. legate de această prelucrare.

Administratorul are dreptul legitim de a prelucra datele cu caracter personal ale dvs. conținute în CV și în scrisoarea de motivație, în scopul efectuării unei selecții a candidaților pentru un loc de muncă. Datele cu caracter personal ale dvs. nu sunt predate unor terțe părți și sunt șterse la 3 luni după terminarea procedurii de selecție.

Drepturile dumneavoastră

Aveți dreptul de a solicita administratorului accesul la datele cu caracter personal proprii, modificarea sau ștergerea acestora, eventual limitarea prelucrării, aveți dreptul de a depune obiecții, precum și dreptul la portabilitatea datelor. De asemenea, aveți dreptul de a depune o plângere la Autoritatea de supraveghere și în cazul în care bănuiți că prelucrarea datelor cu caracter personal ale dvs. este în contradicție cu protecția vieții dvs. private și personale a dvs. sau dacă se încalcă legea, având și dreptul de a-i solicitat administratorului explicații și eliminarea stării apărute.

Informații de contact ale persoanei desemnate pentru protecția datelor cu caracter personal

AKCENTA CZ
cea mai mare instituție de plată
din Europa Centrală
Vreau sa devin client
39.000
de clienți
20
peste
de ani experiență
Prin utilizarea acestui web sunteți de acord cu salvarea și utilizarea fișierelor cookies. Mai multe despre protecția datelor personale.