Akcenta top

Conturi curente interne

RO - Rulajul actual în CCI
RO - Rulajul actual în CCI
Contul curent intern (CCI) este un instrument eficient pentru realizarea încasărilor și plăților internaționale fiind folosit și în vederea conversiei valutare. Este oportun în special pentru acei clienți care au încasări de la partenerii lor de afaceri în monede străine și în același timp își onorează obligațiile de plată în aceleași valute străine.
Rolul contului curent intern:
 • pentru trimiterea plăților în străinătate;
 • pentru primirea plăților din străinătate;
 • pentru schimbul valutar.

Avantajele principale ale utilizării contului curent intern:

 • Pot fi deschise până la 18 conturi curente interne pentru cele mai utilizate monede.
 • Este complet gratuit. Nu percepem costuri de deschidere și administrare pentru contul dumneavoastră.
 • Simplitate și fiabilitate – plățile sunt realizate cu respectarea tuturor regulilor generale de efectuare a unei plăți, similar cu utilizarea și functionarea unui cont bancar. Realizați economii financiare semnificative în cazul plăților internaționale bilaterale - comisioane mici sau inexistente pentru plăți efectuate și încasări.
 • Rapiditate – plata poate fi efectuată în doar câteva minute.
 • Contul curent intern poate fi gestionat cu ajutorul aplicației On-line Broker (OLB). Astfel puteți efectua plăți de oriunde și foarte ușor doar prin conectare la internet. Ȋn același timp, aplicația vă oferă o situație permanentă a tuturor tranzacțiilor și soldurilor din contul dumneavoastră.
 • Nivel maxim de siguranță al tuturor tranzacțiilor.
Doriți să aflați mai multe despre serviciile noastre?
Scrieți-ne
+4 0312 296 650
Budapesta - în Ungaria AKCENTA CZ activează din anul 2011
Descrierea serviciului
Linkuri conexe
Informații detaliate despre serviciu

Cum se efectuează plățile prin contul curent intern:

 • Introduceți ordinul de plată, având la dispoziție modalități simple de completare a acestuia: telefonic, cu ajutorul formularului sau utilizand aplicatia On-line Broker (OLB).
 • În cazul în care efectuați o plată către un partener de afaceri pentru prima dată, completați ordinul cu toate informațiile de plată ale beneficiarului. Ulterior, aceste informații sunt înregistrate în baza noastră de date iar la următoarea plată doar veți selecta beneficiarul din listă, fără a mai fi necesară completarea tuturor datelor.
 • Efectuarea de plății către partenerii de afaceri cărora le-ați plătit deja în contul curent intern cel puțin o dată este extrem de simpl㠖 cu un singur clic de mouse.
 • După realizarea plății, sumele în valuta selectată vor fi transferate din contul curent intern în contul beneficiarului.
 • La plățile efectuate din contul curent intern, beneficiarului îi va apărea plata ca fiind primită din partea AKCENTA CZ dar în același timp, va conține datele dvs. de identificare complete (inclusiv numărul facturilor etc.), pentru ca plata sa poată fi identificată și alocată în mod corespunzator.

Exemplu de plată primită în contului partenerului dvs. de afaceri (structura poate să difere în funcție de bancă):

ukazka_prichozi_platby
 

Cum se efectuează încasările prin contul curent intern:

Ȋncasările dumneavoastră prin contul curent intern sunt realizate urmând un proces eficient astfel încât acestea să fie rapide și să nu genereze comisioane ridicate pentru dumneavoastră și pentru partenerul dumneavoastră de afaceri. În acest scop sunt necesari urmatorii pași:
 • Completarea Formularului pentru emiterea datelor bancare și transmiterea acestuia la AKCENTA CZ prin intermediul e-mailului. Formularul pentru fiecare partener de afaceri îl veți completa doar o singură dată, urmând ca la o încasare viitoare acesta să fie alocat în mod automat;
 • Primirea pe email a datelor bancare complete pentru contul AKCENTA CZ în care partenerul dumneavoastră va efectua plata;
 • AKCENTA CZ va aloca către dumneavoastră suma încasată în contul curent intern, vă va informa prin e-mail și prin mesaj sms, transmitându-vă înștiințare scrisă cu privire că ați fost creditat. În contul curent intern veți putea vedea direct expeditorul plății. Mijloacele alocate vor putea fi utilizate imediat și în totalitate.Situația soldurilor poate fi urmărită continuu prin intermediul aplicației de internet OLB, prin care puteți efectua și toate ordinele de plată.
În cazul în care aveți întrebări sau doriți să vă cunoașteți soldurile, vă stăm cu placere la dispoziție prin intermediul serviciului nostru Infoline, disponibil la numărul de telefon +40 312 295 097.
 

Condiții generale și operațiuni în contul curent intern:

 • Odată cu încheierea contractului-cadru ce conține regulile generale de administrare a contului curent intern AKCENTA CZ va deschide conturile în mod automat;
 • Conturile curente interne sînt administrate de societatea AKCENTA CZ. și toate operațiunile aferente acestor conturi curente interne sunt realizate doar în baza instrucțiunilor clientului;
 • Operațiunile aferente conturilor curente interne sunt centralizate iar clientul primește la începutul fiecărei luni în format electronic, extrasul de cont pentru operațiunile efectuate în luna anterioară;
 • Pentru a cunoaște în orice moment soldul dumneavoastră, puteți folosi aplicația OLB sau puteți solicita acest lucru, telefonic prin intermediul serviciul Infoline disponibil la numărul de telefon: +40 312 295 097. Reprezentantii noștri vor verifica parola aferentă conturilor dumneavoastră, parolă ce vă este alocată la întocmirea contractului-cadru apoi trimisă prin poștă la adresa de corespondență și vă vor comunica toate informațiile necesare;
 • Comisioanelepentru tranzacții individuale sunt specificate în „Lista de comisioane pentru servicii“.
Contul curent intern servește doar pentru operațiunile specificate mai sus și nu înlocuiește un cont curent deschis la o bancă sau la o asociație de economii.
* AKCENTA CZ deține conturi bancare la instituțiile și în țările enumerate mai jos. Transferurile în CZK, EUR și USD în cadrul acestor bănci este gratuit pentru dumneavoastră și îl puteți realiza în doar câteva minute.
 
Conturi bancare AKCENTA CZ:
 • România: Banca Comercială Română S.A., Banca Transilvania S.A.
 • Republica Cehă: Èeská spoűitelna, FIO Banka, Komerèní banka, MONETA Money Bank, Raiffeisenbank
 • Slovacia: OTP bank
 • Polonia: Alior Bank SA, PEKAO SA, PKO BP, Santander Bank Polska SA, Bank Millennium SA, BNP Paribas Bank Polska SA, mBank SA
 • Ungaria: OTP Bank, CIB Bank, MKB Bank
AKCENTA CZ
cea mai mare instituție de plată
din Europa Centrală
Vreau sa devin client
39.000
de clienți
20
peste
de ani experiență
Prin utilizarea acestui web sunteți de acord cu salvarea și utilizarea fișierelor cookies. Mai multe despre protecția datelor personale.