Akcenta top

Formular de contact (Carieră)

Vă rugăm să ne sunați la numarul de telefon +4 0312 295 097 sau să completați formularul, iar noi vă vom contacta:
Formular de contact (Carieră)
 *
 *
 *
 *
 *

Vă rugăm să ne atasati CV-ul Dvs.

Dimensiunea maximă a fișierului este 1024.
Câmpurile marcate cu asterics sunt obligatorii.
Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal

Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal ale potențialilor angajați / reprezentanți autorizați, conform GDPR

Ne permitem să vă informăm prin prezenta despre prelucrarea datelor cu caracter personale ale dvs. de către compania AKCENTA CZ a.s., cu sediul în Praga 1, Salvátorská 913/8, cod poștal 110 00, Republica Cehă, cu adresă de contact Nerudova 1361/31, 500 02 Hradec Králové, Republica Cehă, tel: +420 498 777 770, e-mail: info@akcenta.eu (denumită în continuare numai și „administrator“). Dorim, de asemenea, să vă informăm și despre drepturile dvs. legate de această prelucrare.

Administratorul are dreptul legitim de a prelucra datele cu caracter personal ale dvs. conținute în CV și în scrisoarea de motivație, în scopul efectuării unei selecții a candidaților pentru un loc de muncă. Datele cu caracter personal ale dvs. nu sunt predate unor terțe părți și sunt șterse la 12 luni după terminarea procedurii de selecție.

Drepturile dumneavoastră

Aveți dreptul de a solicita administratorului accesul la datele cu caracter personal proprii, modificarea sau ștergerea acestora, eventual limitarea prelucrării, aveți dreptul de a depune obiecții, precum și dreptul la portabilitatea datelor. De asemenea, aveți dreptul de a depune o plângere la Autoritatea de supraveghere și în cazul în care bănuiți că prelucrarea datelor cu caracter personal ale dvs. este în contradicție cu protecția vieții dvs. private și personale a dvs. sau dacă se încalcă legea, având și dreptul de a-i solicitat administratorului explicații și eliminarea stării apărute.

Informații de contact ale persoanei desemnate pentru protecția datelor cu caracter personal

AKCENTA CZ
cea mai mare instituție de plată
din Europa Centrală
Vreau sa devin client
51.000
de clienți
25
peste
de ani experiență