Akcenta top

Limita de dealing

Limita de dealing permite ca în baza contractului-cadru încheiat, clienții să poată utiliza operațiunile de acoperire într-un mod flexibil și fără necesitatea blocării mijloacelor bănești în favoarea AKCENTA CZ.

Pentru clienții expuși riscurilor de evoluție nedorită a cursului de schimb, operațiunile de acoperire (operațiuni valutare la termen) permit eliminarea parțială sau totală a acestor riscuri oferindu-le siguranță acestora și funcționând ca un instrument de planificare financiară.

Oferta actuală AKCENTA CZ în domeniul produselor de acoperire:

Prin încheierea operațiunilor de acoperire, toate entitățile care oferă aceste servicii au o obligativitate față de părțile adverse ale acestor operațiuni.

AKCENTA CZ oferă pentru clienții săi și limită de dealing, în afară de forma standard de acoperire a acestei obligativități, precum blocarea mijloacelor bănești ale clientului.

Prelucrarea limitei de dealing este complet gratuită pentru clienții AKCENTA CZ!

Documentele solicitate de AKCENTA CZ pentru stabilirea valorii zero a siguranței, așa-numita limită de dealing:

  • Bilanțul societatii alături de contul de profit și pierdere în întregime pentru ultimele 3 exerciții financiare anuale (cont de profit și pierdere auditat reprezintă un avantaj);
  • Chestionarul pentru clienți completat.

O alternativă pentru stabilirea limitei de dealing este:

  • Depunerea unei garanții;
  • Linie de credit asigurată cu cambie.

Pentru informații suplimentare cu privire la posibilitatea de a obține o limită de dealing, contactați un Reprezentant comercial AKCENTA CZ sau folosiți serviciul nostru Infoline disponibil la numărul de telefon: +40 312 295 097.

Doriți să aflați mai multe despre serviciile noastre?
Scrieți-ne
+4 0312 296 650
Bratislava - în Slovacia AKCENTA CZ activează din anul 2011
AKCENTA CZ
cea mai mare instituție de plată
din Europa Centrală
Vreau sa devin client
39.000
de clienți
20
peste
de ani experiență
Prin utilizarea acestui web sunteți de acord cu salvarea și utilizarea fișierelor cookies. Mai multe despre protecția datelor personale.