Akcenta top

Limita de dealing

Evitați blocarea unor sume de bani atunci când tranzacționați la termen și beneficiați, astfel, de mai multă flexibilitate în utilizarea fondurilor disponibile.

Pentru companiile expuse riscurilor evoluției nefavorabile a cursului valutar, operațiunile de acoperire asigură condițiile de schimb pentru tranzacțiile recurente sau viitoare, funcționând ca un instrument de planificare financiară.

Oferta actuală AKCENTA CZ în domeniul produselor de acoperire:

Prin încheierea operațiunilor de acoperire, toate entitățile care oferă aceste servicii au o obligativitate față de părțile adverse ale acestor operațiuni.

AKCENTA CZ oferă pentru clienții săi și limită de dealing, în afară de forma standard de acoperire a acestei obligativități, precum blocarea mijloacelor bănești ale clientului.

Prelucrarea limitei de dealing este complet gratuită pentru clienții AKCENTA CZ!

Documentele solicitate de AKCENTA CZ pentru stabilirea valorii zero a siguranței, așa-numita limită de dealing:

  • Bilanțul societatii alături de contul de profit și pierdere în întregime pentru ultimele 3 exerciții financiare anuale (cont de profit și pierdere auditat reprezintă un avantaj);
  • Chestionarul pentru clienți completat.

O alternativă pentru stabilirea limitei de dealing este:

  • Depunerea unei garanții;
  • Linie de credit asigurată cu cambie.

Pentru informații suplimentare cu privire la posibilitatea de a obține o limită de dealing, contactați un Reprezentant comercial AKCENTA CZ sau folosiți serviciul nostru Infoline disponibil la numărul de telefon: +40 312 295 097.

Doriți să aflați mai multe despre serviciile noastre?
Am schimbat regulile jocului
 
Schimbările de curs valutar din piața financiară sunt un factor dificil de anticipat și planificat pentru orice companie care operează servicii de import-export. Metoda noastră inovativă de calcul și ofertare a devenit principalul nostru atuu și ecuația câștigătoare pentru toții clienții care aleg să tranzacționeze prin AKCENTA.
AKCENTA CZ
cea mai mare instituție de plată
din Europa Centrală
Vreau sa devin client
51.000
de clienți
25
peste
de ani experiență