Akcenta top

Pașii pentru încheierea unei tranzacții

  • Pentru începerea colaborării, este necesară încheierea/semnarea unui Contract-cadru care include, Condițiile comerciale generale și stabilește regulile de colaborare.
  • Încheierea contractului este gratuită și nu obligă clientul la încheierea de tranzacții. De aceea, nu intră în niciun risc.
  • Contractul-cadru cu dvs. va fi semnat de reprezentantul nostru comercial, care activează în regiunea dvs. și care are cunoștințele de specialitate necesare pentru a vă propune soluția optimă gândită special pentru nevoile dvs.
Dacă doriți să folosiți avantajele unor comisioane avantajoase pentru plățile primite (Lista de comisioane pentru servicii), vom realiza cu plăcere și aceste operațiuni pentru dvs. Informații referitoare la conturile bancare pentru partenerii dvs. importatori din străinătate le puteți primi de la noi, după o solicitare la departamentul de vânzări +40 312 295 097.
Doriți să aflați mai multe despre serviciile noastre?
Vreau sa devin client
+4 0312 295 097  
AKCENTA CZ
cea mai mare instituție de plată
din Europa Centrală
Vreau sa devin client
42.000
de clienți
20
peste
de ani experiență
Prin utilizarea acestui web sunteți de acord cu salvarea și utilizarea fișierelor cookies. Mai multe despre protecția datelor personale.