Curs de schimb CHF

  Cele mai bune rate de schimb CHF

  ** Francul elvețian (CHF)** și cursul său de schimb sunt extrem de importante pe piețele financiare globale, datorită stabilității și puterii economiei elvețiene. Francul a fost introdus în 1850 și a devenit rapid un simbol al independenței și stabilității financiare. Deși nu face parte din Uniunea Europeană, Elveția are o influență semnificativă asupra piețelor financiare europene și mondiale. Codul pentru francul elvețian conform ISO 4217 este CHF.

  Economiile medii ale clienților noștri sunt de 108.000 CZK pe an.

  Francul elvețian (CHF) este moneda oficială a Elveției și a Liechtensteinului. Valoarea sa este adesea considerată un "refugiu sigur" în perioade de incertitudine economică și geopolitică, ceea ce subliniază importanța sa pe piață. CHF este, de asemenea, o monedă de rezervă importantă pentru multe țări.

  Cumpărarea și vânzarea de franci în mod gratuit

  Schimbul de franci nu a fost niciodată mai ușor. La Accenta, schimbăm monede instantaneu și, cel mai bine, complet gratuit. Indiferent de mărimea tranzacției, oferim un serviciu rapid și eficient, fără comisioane ascunse.

  Plăți internaționale rapide și flexibile

  Accenta pune accentul pe rapiditate și eficiență atunci când tranzacționați cu franci. Efectuăm schimburile imediat și ne asigurăm că tranzacția se desfășoară fără probleme și fără comisioane inutile. Serviciile noastre sunt adaptate la ritmul dinamic al lumii financiare actuale. Afacerea dumneavoastră merită o soluție excepțională. De aceea, la Accenta vă oferim tranzacții în franci, cu o abordare individuală

  Cursurile noastre

  Monedă

  Cumpărare

  Vânzare

  Valorile afişate sunt doar orientative. Pentru cursul actual sunaţi la numărul +4 0312 295 097. Puteți afla oricând cursurile actuale în Online Broker.

  Peste 54.000 de clienți în 6 piețe

  Peste 25 de ani de experiență

  Peste 100 de reprezentanți comerciali

  Plăți externe

  Plățile externe și interne prin Akcenta sunt rapide, fiabile și ieftine. Puteți efectua plăți în 17 valute. Acestea reprezintă o alternativă receptivă la plățile efectuate prin intermediul băncilor.

  Mai multe informații
  Tranzacții valutare

  Cele mai bune rate pentru companii, soluții individuale, rapiditate și fiabilitate în implementarea tranzacțiilor valutare (schimb valutar). Oferim fiecărui client soluția optimă care să se potrivească nevoilor sale.

  Mai multe informații
  Operaţiuni la termen

  Acoperirea împotriva fluctuațiilor nefavorabile ale cursului de schimb de la doar 10 000 EUR sau echivalentul său în altă monedă. Oferim, de asemenea, companiilor mici, gratuit, individual și precis adaptat.

  Mai multe informații