Coroana cehă (CZK)

  Cele mai bune rate de schimb pentru coroana

  Coroana cehă (CZK), moneda oficială a Republicii Cehe, este o monedă importantă în economia regională. De la introducerea sa după dizolvarea Cehoslovaciei în 1993, coroana a devenit un factor important în comerțul intern și internațional, reflectând stabilitatea și creșterea economică a Republicii Cehe. În prezent, coroana este utilizată de peste 10 milioane de cehi și reprezintă o parte esențială a economiei moderne.

  Cumpărarea și vânzarea de coroane fără comisioane

  Schimbul de coroane nu a fost niciodată mai ușor. La Akcent, schimbăm monede instantaneu și - cel mai bine - complet gratuit. Indiferent de mărimea tranzacției, oferim un serviciu rapid și eficient, fără comisioane ascunse.

  Plăți rapide și flexibile în străinătate

  Akcenta pune accentul pe rapiditate și eficiență atunci când tranzacționați cu Coroana. Schimbăm instantaneu și ne asigurăm că tranzacția dvs. se desfășoară fără probleme și fără comisioane inutile. Serviciile noastre sunt concepute pentru a se potrivi cu ritmul dinamic al lumii financiare de astăzi. Compania dumneavoastră merită o soluție unică. De aceea, la Akcent oferim tranzacții în coroane cu termeni și condiții adaptate individual, care țin cont de dimensiunea și specificul companiei dumneavoastră. Abordările noastre flexibile garantează că termenii sunt întotdeauna adaptați la nevoile dumneavoastră specifice.

  Cursurile noastre

  Monedă

  Cumpărare

  Vânzare

  Valorile afişate sunt doar orientative. Pentru cursul actual sunaţi la numărul +4 0312 295 097. Puteți afla oricând cursurile actuale în Online Broker.

  Informații esențiale pentru companiile care doresc să importe din Cehia, Polonia și Slovacia
  Informații esențiale pentru companiile care doresc să importe din Cehia, Polonia și Slovacia

  Cehia, Polonia și Slovacia sunt parteneri importanți ai țării noastre în cadrul schimburilor comerciale, astfel că informațiile următoare vă vor fi de folos.

  Citiți articol

  Țările membre ale grupului de la Visegrad
  Semnificaţia cooperării dintre ţările Grupului de la Visegrad

  Care este legătura economică dintre ţările care fac parte din Grupul de la Visegrad şi ce schimbări au avut loc în acest sens în ultimele două decenii?

  Citiți articol

  Peste 54.000 de clienți în 6 piețe

  Peste 25 de ani de experiență

  Peste 100 de reprezentanți comerciali

  Plăți externe

  Plățile externe și interne prin Akcenta sunt rapide, fiabile și ieftine. Puteți efectua plăți în 17 valute. Acestea reprezintă o alternativă receptivă la plățile efectuate prin intermediul băncilor.

  Mai multe informații
  Tranzacții valutare

  Cele mai bune rate pentru companii, soluții individuale, rapiditate și fiabilitate în implementarea tranzacțiilor valutare (schimb valutar). Oferim fiecărui client soluția optimă care să se potrivească nevoilor sale.

  Mai multe informații
  Operaţiuni la termen

  Acoperirea împotriva fluctuațiilor nefavorabile ale cursului de schimb de la doar 10 000 EUR sau echivalentul său în altă monedă. Oferim, de asemenea, companiilor mici, gratuit, individual și precis adaptat.

  Mai multe informații