Cursul Euro / Curs valutar Euro (EUR)

  Curs valutar avantajos pentru Euro

  Euro (simbol €, cod ISO 4217: EUR) este moneda oficială a Zonei Euro și a doua monedă ca importanță în sistemul monetar mondial după dolarul american (USD). Politica monetară a Zonei Euro este pusă în aplicare de către Banca Centrală Europeană, ale cărei decizii de politică monetară influențează în mod direct evoluția monedei Euro în raport cu restul monedelor, inclusiv cu Leul românesc (RON). Euro este moneda oficială a 19 dintre cele 27 de state membre ale Uniunii Europene și este utilizată de încă șase state care nu fac parte din Zona Euro, dar care sunt membre UE, printre care și România.

  Cursul de schimb pentru EUR pe care vi-l oferim este mai avantajos decât cel oferit de bănci.

  Calculați care sunt economiile pe care le puteți obține la schimburile din/în Euro.

  Cursurile noastre

  Monedă

  Cumpărare

  Vânzare

  Valorile afişate sunt doar orientative. Pentru cursul actual sunaţi la numărul +4 0312 295 097. Puteți afla oricând cursurile actuale în Online Broker.

  Fed ar putea majora în continuare dobânzile în T4
  Știrile dimineții - 13.06.2024

  Ședința de politică monetară a Fed nu a surprins. Ratele dobânzilor au rămas aceleași ca la ședința anterioară, în intervalul 5,25 - 5,50%.

  Citiți articol

  Preview image of the article
  Știrile dimineții - 12.06.2024

  Presiunile inflaționiste din întreaga zonă euro sunt suficient de puternice pentru ca BCE să mențină ratele dobânzilor care constrâng creșterea economică.

  Citiți articol

  Preview image of the article
  Știrile dimineții - 11.06.2024

  În perioada 1.I-30.IV 2024, exporturile au crescut cu 0,8%, iar importurile au crescut cu 1,7%, comparativ cu perioada 1.I-30.IV 2023, arată datele INS.

  Citiți articol

  Preview image of the article
  Știrile dimineții - 10.06.2024

  PIB-ul național estimat pentru trimestrul I 2024 a fost de 416318,7 milioane lei preţuri curente, în creştere – în termeni reali – cu 0,4% faţă de trimestrul IV 2023.

  Citiți articol

  Peste 54.000 de clienți în 6 piețe

  Peste 25 de ani de experiență

  Peste 100 de reprezentanți comerciali

  Plăți externe

  Plățile externe și interne prin Akcenta sunt rapide, fiabile și ieftine. Puteți efectua plăți în 17 valute. Acestea reprezintă o alternativă receptivă la plățile efectuate prin intermediul băncilor.

  Mai multe informații
  Tranzacții valutare

  Cele mai bune rate pentru companii, soluții individuale, rapiditate și fiabilitate în implementarea tranzacțiilor valutare (schimb valutar). Oferim fiecărui client soluția optimă care să se potrivească nevoilor sale.

  Mai multe informații
  Operaţiuni la termen

  Acoperirea împotriva fluctuațiilor nefavorabile ale cursului de schimb de la doar 10 000 EUR sau echivalentul său în altă monedă. Oferim, de asemenea, companiilor mici, gratuit, individual și precis adaptat.

  Mai multe informații