Liră sterlină curs de schimb (GBP)

  Cele mai bune rate de schimb pentru lira sterlină britanică

  Lira sterlină britanică, cunoscută oficial ca pound sterling, este una dintre cele mai vechi și mai stabile monede din lume. Istoria sa datează din secolul al VIII-lea, când inițial reprezenta valoarea unei anumite greutăți de argint. Astăzi, lira sterlină britanică nu este doar un simbol al puterii și stabilității financiare, ci și o monedă importantă în sistemul monetar global.

  La Akcenta, înțelegem importanța lirei sterline britanice în comerțul și finanțele internaționale. De aceea, le oferim clienților noștri posibilitatea de a efectua plăți externe în această monedă prestigioasă. Fie că aveți nevoie să cumpărați sau să vindeți orice sumă de lire sterline britanice, suntem aici pentru a vă ajuta.

  Cumpărarea și vânzarea de lire sterline britanice fără comisioane

  schimbul de lire sterline britanice nu a fost niciodată mai ușor. La Accent schimbăm valute instantaneu și cel mai bine - total gratuit. Indiferent de mărimea tranzacției, oferim un serviciu rapid și eficient, fără comisioane ascunse.

  Abordare individuală și termeni și condiții

  Înțelegem că fiecare tranzacție este unică, motiv pentru care oferim condiții individuale, adaptate la mărimea tranzacției dvs. Scopul nostru este să vă oferim cea mai bună experiență de tranzacționare posibilă, iar acest lucru înseamnă să fim flexibili și să ne adaptăm serviciile la nevoile dvs. specifice. Vă interesează mai mult? Contactați-ne sau sunați la +4 0312 296 650.

  Cursurile noastre

  Monedă

  Cumpărare

  Vânzare

  Valorile afişate sunt doar orientative. Pentru cursul actual sunaţi la numărul +4 0312 295 097. Puteți afla oricând cursurile actuale în Online Broker.

  Peste 54.000 de clienți în 6 piețe

  Peste 25 de ani de experiență

  Peste 100 de reprezentanți comerciali

  Plăți externe

  Plățile externe și interne prin Akcenta sunt rapide, fiabile și ieftine. Puteți efectua plăți în 17 valute. Acestea reprezintă o alternativă receptivă la plățile efectuate prin intermediul băncilor.

  Mai multe informații
  Tranzacții valutare

  Cele mai bune rate pentru companii, soluții individuale, rapiditate și fiabilitate în implementarea tranzacțiilor valutare (schimb valutar). Oferim fiecărui client soluția optimă care să se potrivească nevoilor sale.

  Mai multe informații
  Operaţiuni la termen

  Acoperirea împotriva fluctuațiilor nefavorabile ale cursului de schimb de la doar 10 000 EUR sau echivalentul său în altă monedă. Oferim, de asemenea, companiilor mici, gratuit, individual și precis adaptat.

  Mai multe informații