Forint rata de schimb (HUF)

  Cele mai bune rate de schimb pentru forintul maghiar - HUF

  forintul maghiar (prescurtat forint) este moneda maghiară. În Ungaria, este abreviat în mod obișnuit ca Ft. Un forint este format din o sută de fileri. În prezent, forintul nu numai că reprezintă economia ungară, dar joacă un rol cheie în tranzacțiile financiare regionale, reflectând importanța sa crescândă în economia globală.

  La Akcenta, înțelegem importanța forintului în comerțul internațional și oferim servicii complete pentru tranzacțiile în această monedă. Fie că trebuie să cumpărați sau să vindeți forinți, echipa noastră este pregătită să vă ajute în ceea ce privește nevoile dumneavoastră de comerț exterior.

  Cumpărarea și vânzarea de forinți fără comisioane

  Akcenta pune accentul pe rapiditate și comoditate atunci când tranzacționați forinți maghiari. Executăm schimburile imediat și fără comisioane. Această abordare permite clienților noștri să răspundă în mod flexibil la oportunitățile pieței și să își optimizeze tranzacțiile financiare.

  Plăți externe rapide și flexibile

  Credem că fiecare tranzacție este unică și merită o abordare individuală. La Akcenta, oferim transacțiuni cu forinți cu termeni și condiții adaptate la volumul tranzacției dumneavoastră. Această abordare personalizată asigură că termenii și condițiile vor corespunde întotdeauna nevoilor și obiectivelor dvs. specifice.

  Cursurile noastre

  Monedă

  Cumpărare

  Vânzare

  Valorile afişate sunt doar orientative. Pentru cursul actual sunaţi la numărul +4 0312 295 097. Puteți afla oricând cursurile actuale în Online Broker.

  Peste 54.000 de clienți în 6 piețe

  Peste 25 de ani de experiență

  Peste 100 de reprezentanți comerciali

  Plăți externe

  Plățile externe și interne prin Akcenta sunt rapide, fiabile și ieftine. Puteți efectua plăți în 17 valute. Acestea reprezintă o alternativă receptivă la plățile efectuate prin intermediul băncilor.

  Mai multe informații
  Tranzacții valutare

  Cele mai bune rate pentru companii, soluții individuale, rapiditate și fiabilitate în implementarea tranzacțiilor valutare (schimb valutar). Oferim fiecărui client soluția optimă care să se potrivească nevoilor sale.

  Mai multe informații
  Operaţiuni la termen

  Acoperirea împotriva fluctuațiilor nefavorabile ale cursului de schimb de la doar 10 000 EUR sau echivalentul său în altă monedă. Oferim, de asemenea, companiilor mici, gratuit, individual și precis adaptat.

  Mai multe informații