Akcenta top

Reglementări și licențe

AKCENTA CZ a.s. oferă serviciile sale în baza autorizațiilor acordate de către Banca Națională a Cehiei.
 
Societatea AKCENTA CZ deține autorizație de activitate ca instituție de plată în baza procedurii de acordare a licenței emise de Banca Națională a Cehiei in luna februarie 2011. Licența nu este limitată în timp și autorizează societatea AKCENTA CZ pentru prestarea serviciilor de plată conform art. 3 alin. 1 lit. a) b) c) d) e) f) din legea privind plățile.
În luna iulie a anului 2009, societatea a obținut autorizația pentru activitatea brokerului de titluri de valoare pentru gama de servicii principale de investiție – conform art. 4 alin. 2 lit. a), b), c) și servicii suplimentare de investiții – conform art. 4 alin. 3 lit a). Această licență ne autorizează pentru  efectuarea operațiunilor și tranzacțiilor la termen (Forward și Swap). Pentru informații complete, adăugăm extrasul din Registrul Comerțului.

Activități în România

Societatea AKCENTA CZ funcționează în România sub licență de operare emisă de Banca Națională a Cehiei, iar ca rezultat al unui proces de notificare, în conformitate cu art. 17 și 25 din Directiva privind serviciile de plată (Payment Service 2007/64 / CE), în August 2014 a obținut de la Banca Națională a României, aprobarea de a oferi serviciile sale clienților din România.

Activitatea companiei  AKCENTA CZ este confirmată în registrul oficial public al Băncii Naționale a României, pe site-ul BNR în secțiunea VI. ALTE INSTITUȚII DE PLATĂ. Listă instituțiilor de plată pot fi descărcate direct de aici.

AKCENTA CZ oferă serviciile sale în străinătate pe baza Notificării de la Banca națională a Cehiei.

AKCENTA CZ
cea mai mare instituție de plată
din Europa Centrală
Vreau sa devin client
51.000
de clienți
25
peste
de ani experiență