Akcenta top

Reguli generale de siguranță

Reguli generale de siguranță pentru utilizarea aplicației Online Broker

1. Vă recomandăm ca utilizarea datele de acces și accesul în aplicația OLB să fie realizată doar de către propria persoană.

Păstrați într-un loc sigur documentele tipărite pe care le-ați primit de la noi. În caz de suspiciuni privind abuzul contului sau a datelor dumneavoastră de acces, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon +40 312 295 097 sau la adresa de email: info@akcenta.eu.

2. Reguli pentru utilizarea aceluiași computer de către mai multe persoane

Nu permiteți ca o altă persoană să se autentifice cu numele dumneavoastră de utilizator. Nu salvați numele și parolele în fișiere accesibile altor persoane. În caz de suspiciune privind abuzul datelor dumneavoastrăautentificare, solicitați din partea societății AKCENTA CZ blocarea acestora. Protejați datele dumneavoastră de autentificare și nu le dezvăluiți niciodată altor persoane.

3. Reguli pentru utilizarea aplicației Online Broker

Înainte de autentificare închideți toate celelalte ferestre ale browserului și porniți aplicația Online Broker într-o fereastră nouă. Vă recomandăm să instalați periodic, versiunea actuală a sistemului de operare (așa numitele Service Packs).

4. Reguli pentru utilizarea parolelor

Nu dezvăluiți în niciun caz parola nimănui și preveniți identificarea acesteia la introducerea în calculator.

5. Reguli pentru utilizarea codului de verificare

Veți primi prin SMS un cod de verificare la numărul de telefon pe care l-ați furnizat la semnarea contractului. Codul de verificare este valabil timp de 3 minute. Nu dezvăluiți nimănui codul de verificare și nu permiteți unei persoane străine citirea sau obținerea acestuia din telefonul dumneavoastră.

6. Reguli ale comunicării în condiții de siguranță

Aplicați nivelul maxim de criptare în browserul dvs. (128 biți). În timpul comunicării prin OLB, utilizați protocolul TLS 1.0

7. Reguli de setare ale browserului de internet (de ex., Internet Explorer):

Utilizați întotdeauna cele mai recente versiuni de browsere. Dezactivați salvarea parolelor în browser (de ex., Tools/Internet Options/Content/AutoComplete/Settings, câmpul „Usernames and passwords on forms“ (Nume de utilizator și parole din formulare) trebuie să rămână nebifat – în cazul IE 8).).

8. Reguli de utilizare a computerului dumneavoastră

Nu recomandăm în niciun caz instalarea programelor și a fișierelor din surse care nu prezintă încredere (este vorba în special de SW ilegale și de produsele de amatori). Aceste programe sunt adesea asociate cu aplicații care pot pune în pericol siguranța utilizării computerului dumneavoastră. Acordați o atenție sporită citirii e-mailurilor cu atașamente, care, de cele mai multe ori, sunt infectate cu viruși sau malware. Utilizați un program antivirus și actualizați regulat baza de date de viruși a acestuia (vă recomandăm să actualizați baza de date cel puțin o dată pe săptămână). Protejați computerul dumneavoastră cu un firewall personal (mai ales în cazul computerelor cu adresă IP publică).

9. Alte recomandări legate de setarea browserului de internet

Folosiți browserele web care sunt actualizate.
Sisteme de operare suportate:
  • Windows 7 SP1 cu actualizările din 08/2015 și versiuni mai noi ale sistemului;
  • OS X v10.9 "Mavericks" și versiuni mai noi ale sistemului;
  • UNIX/LINUX, versiunea din anul 2015;

Browserele web suportate:

  • Microsoft Internet Explorer 11 cu actualizările din 08/2015 și versiuni mai noi ale browserului;
  • Google Chrome, orice versiune din anul 2015 și versiuni mai noi;
  • Firefox, orice versiune din anul 2015 și versiuni mai noi;
  • Safari pentru MaxOS X, orice versiune din anul 2015 și versiuni mai noi;

10. Alte recomandări

Verificați cu atenție valabilitatea certificatelor de server. Selectați în browser opțiunea de alertare în cazul certificatelor de server nevalabile. Selectați în browser opțiunea de alertare în cazul trecerii din zona securizată într-o zonă nesecurizată. Nu utilizați serviciile de extindere ale browserului. Ștergeți regulat fișierele temporare (Temporary Internet File).
AKCENTA CZ
cea mai mare instituție de plată
din Europa Centrală
Vreau sa devin client
51.000
de clienți
25
peste
de ani experiență