Akcenta top

Colaborarea cu AKCENTA CZ aduce clientilor sai numeroase beneficii!

Cursuri avantajoase în cazul schimbului valutar
Operațiuni de acoperire la termen
Comisioane mici sau inexistente pentru servicii de plăți
Încheierea simplă a tranzacțiilor pe internet în aplicația OLB
Decontarea rapidă, sigură și fiabilă a tranzacțiilor
Informații zilnice despre situația de pe piață, inclusiv perspective pentru zilele următoare
Abordare personală a nevoilor clientului;
Instituție de plată stabilă și cea mai mare din Europa Centrală
Akcenta 20 let
AKCENTA CZ nu are un curs valutar clasic, ci stabilește pentru fiecare client o ofertă de curs personalizată pentru un anumit moment.
 
Nu avem limite cantitative, cumpărăm sau vindem orice cantitate de valută, în funcție de nevoile clientului. Condițiile individuale ale unei tranzacții depind de valoarea acesteia. Valoarea cursului depinde de situația actuală de pe piața valutară. În oferta noastră sunt incluse toate valutele standard.
 
Clienții noștri pot avea deschise conturi curente interne pentru diferite valute, in mod complet gratuit. Din aceste conturi pot efectua cu ușurință plăți internaționale în conturile partenerilor străini sau pot încasa diverse sume.
Pentru confort, rapiditate și economie mai mare a costurilor unei tranzacții, avem deschise conturi pentru clienții noștri la următoarele bănci: Banca Comercială Română S.A., BRD Groupe Societe Generale, Raiffeisen Bank S.A. pentru Cehia în KB, ÈS, MONETA Money Bank, FIO banka. Împreună cu posibilitatea de schimb valutar, atât la vedere cât și la termen, oferim și servicii de plăți, care vă oferă posibilitatea realizarii unei alte economii datorată comisioanelor foarte mici aplicate de AKCENTA la plățile din/în străinătate.
Pentru plata sau schimbul unei sume mai mici de 2.500 EUR (sau echivalentul acesteia într-o altă valută) percepem un comision suplimentar conform Listei de comisioane.
 
Realizăm doar operațiuni fără numerar.
AKCENTA CZ
cea mai mare instituție de plată
din Europa Centrală
Vreau sa devin client
51.000
de clienți
25
peste
de ani experiență