Akcenta top

Despre companie

Suntem AKCENTA CZ - SPECIALIȘTI ÎN TRANZACȚII VALUTARE

Suntem specializați în schimb valutar, plăți internaționale și operațiuni de acoperire pentru societăți comerciale și instituții publice. Datorită eficienței maxime în prestarea serviciilor noastre, putem oferi clienților noștri cursuri de conversie valutare mai bune și economii semnificativela efectuarea plăților internaționale.
Alte avantaje apreciate de către clienții noștri sunt rapiditatea în prestarea serviciilor noastre, fiabilitatea și siguranța maximă.
Suntem AKCENTA CZ - SPECIALIȘTI ÎN TRANZACȚII VALUTARESuntem AKCENTA CZ - SPECIALIȘTI ÎN TRANZACȚII VALUTARESuntem AKCENTA CZ - SPECIALIȘTI ÎN TRANZACȚII VALUTARESuntem AKCENTA CZ - SPECIALIȘTI ÎN TRANZACȚII VALUTARESuntem AKCENTA CZ - SPECIALIȘTI ÎN TRANZACȚII VALUTARE
Avem în spate o experiență de peste 25 ani în prestarea serviciilor financiare pe piețele din Republica Cehă, Slovacia, Germania, Polonia, România, Ungaria și Franța, unde avem peste 51 000 de clienți. AKCENTA CZ face parte din Grupul RBI (Grupul Raiffeisen Bank Internațional) din anul 2021.
Akcenta
AKCENTA CZ nu are un curs valutar clasic, ci stabilim pentru fiecare client o ofertă individuală de curs în momentul schimbului propriu-zis, conform situației actuale pe piața valutară.
 
Obiectivul nostru este să oferim fiecărei companii soluții individuale pentru schimb valutar, acoperirea riscului de curs și plăți – confortabile, de cea mai bună calitate și fără riscuri.
Cursuri avantajoase în cazul schimbului valutar
Operațiuni de acoperire la termen
Comisioane mici sau inexistente pentru servicii de plăți
Încheierea simplă a tranzacțiilor pe internet în aplicația OLB
Decontarea rapidă, sigură și fiabilă a tranzacțiilor
Informații zilnice despre situația de pe piață, inclusiv perspective pentru zilele următoare
Abordare personală a nevoilor clientului;
Instituție de plată stabilă și cea mai mare din Europa Centrală
Akcenta 20 let
Compania dvs. merită servicii financiare de calitate cu prețuri corecte – drumul către acestea este simplu, sunați-ne și spuneți-ne care sunt nevoile și problemele dvs. legate de tranzacțiile internaționale!
OPERAȚIUNI DE SCHIMB VALUTAR ȘI PLĂȚI EXTERNE CU ECONOMII SEMNIFICATIVE PENTRU COMPANII MICI ȘI MIJLOCII (2022)
AKCENTA CZ
cea mai mare instituție de plată
din Europa Centrală
Vreau sa devin client
51.000
de clienți
25
peste
de ani experiență