Akcenta top

Referințe

Unul dintre clienți noștrii de referință de pe piața cehă este firma Sapeli - cel mai mare producător ceh de uși din lemn și rame de ușă din lemn.

Dacă sunteți interesat de cooperare,posibilitate de a devenii distributor unic, vă rugăm să ne contactați pe email la export@sapeli.cz sau pe telefon la +420 731 663 889.

SAPELI
 
"Am colaborat deja cu multe organizații, dar serviciile și produsele AKCENTA CZ ne convin cel mai mult."
Mihael Vasile Seleș
DACCA GROUP TRADE SRL
"Avem pretenții de la noi și de la partenerii noștri. Societatea AKCENTA CZ îndeplinește profilul unui partener serios, fiabil și demn de încredere."
Liliana Codruța Petcu
PRONAT SRL 
AKCENTA CZ s-a dovedit a fi un partener de încredere, fiind întotdeauna la dispoziția noastră, oferind condiții complexe și cele mai bune cursuri, cu rapiditate și profesionalism.'
Emil AdoreanNORDEX SRL
NORDEX SRL
Prin intermediul AKCENTA CZ ne asigurăm plățile valutare internaționale, spre satisfacția noastră totală, atât în ceea ce privește volumul și calitatea serviciilor oferite, cât și în comparație cu asigurarea acestui serviciu de către o bancă.
Liviu CiochinăARCHIMINA SRL
ARCHIMINA SRL
Cu societatea AKCENTA CZ colaborăm de o perioadă lungă de timp, avantajele principale fiind atât condițiile peste standard în domeniul tranzacțiilor cu devize, cât și rapiditatea, flexibilitatea și profesionalismul angajaților Akcenta.
Ștefan Remus BogăteanuALPHAMETALS SRL
ALPHAMETALS SRL
Doriți să aflați mai multe despre serviciile noastre?
AKCENTA CZ
cea mai mare instituție de plată
din Europa Centrală
Vreau sa devin client
51.000
de clienți
25
peste
de ani experiență