Akcenta top

Ne oferim sprijinul în ajutarea socială și ecologică a comunității

Responsabilitatea socială a societății AKCENTA CZ are la bază convingerea că a ajuta, a contribui și a construi valori în zona socială și ecologică este pentru o societate de succes un lucru de la sine înțeles. De aceea, AKCENTA CZ adoptă acele măsuri, care duc la minimizarea impactului activității sale asupra mediului înconjurător. Prin urmare, în cadrul reconstrucției spațiilor noi, au fost utilizate cele mai moderne tehnologii pentru economisirea energiei și cu utilizarea regenerării. De asemenea, angajații societății au posibilitate de a sorta deșeurile.
În ceea ce privește sponsorizarea și sprijinul societății civile, AKCENTA CZ se orientează îndeosebi pe colaborare pe termen lung. De aceea, de câțiva ani sprijină TyfloCentrum Hradec Králové, o.p.s., care îi ajută pe cetățenii cu deficiențe de vedere. De asemenea, este partenerul Asociației cehe de golf a jucătorilor cu dizabilități (CZDGA), care are mai mult de 180 de jucători cu diferite tipuri de dizabilități. AKCENTA CZ colaborează și cu ateliere protejate în cadrul pregătirii cadourilor de Crăciun și a felicitărilor de Anul Nou. În sprijinirea acestor activități implică publicul larg, de exemplu, prin organizarea de spectacole de teatru caritabile, cum a fost Cele patru acorduri de Jaroslav Dušek, care a fost unul din spectacolele jucate cu casa închisă al Teatrului Klicpera din Hradec Králové.
TyfloCentrum Hradec Králové, o.p.s.
Èeská golfová asociace hendikepovanęch (CZDGA)
Ètyűi dohody Jaroslava Duška (1)
Ètyűi dohody Jaroslava Duška (2)
Sponsorizarea AKCENTA CZ în domeniul sportului se concentrează îndeosebi pe acțiuni sportive mai mici. Excepția este parteneriatul deja tradițional în turneul de golf prestigios Lady Abraham Trophy, care deschide oficial sezonul ceh de golf. Printre alte acțiuni sportive sprijinite, concentrate mai mult la nivel local, însă cu impact mai mare în comunitățile locale, face parte printre altele și Semimaratonul din Brništì (Brnišskę pùlmaraton), CZECHMAN Triatlon și participarea la alergarea de caritate Run For Help în Podìbrady.
Lady Abrahams Trophy
CZECHMAN Triatlon
Brnišskę pùlmaraton
AKCENTA CZ
cea mai mare instituție de plată
din Europa Centrală
Vreau sa devin client
51.000
de clienți
25
peste
de ani experiență