Akcenta top

Schimb valutar

Beneficiați de soluții personalizate inegalabile, formulate de experții noștri în baza evoluției în timp real a pieței valutare la momentul tranzacționării.

Experiența de peste 25 de ani în trading valutar, ne-a permis dezvoltarea unui model unic de calcul ce ne oferă avantajul de a oferi rate de schimb fără concurență clienților noștri, indiferent de cantitatea de valută schimbată. Încă de la prima tranzacție, puteți observa impactul pozitiv pe care diferențele de curs valutar îl au asupra marginilor dumneavoastră de profit, în comparație cu ofertele altor instituții de schimb.

Tranzacționând prin AKCENTA CZ beneficiați de:

Schimburi valutare GRATUITE
Schimburi valutare GRATUITE
Tranzacții fără limită valorică
Tranzacții fără limită valorică
Decontare imediată a tranzacțiilor
Decontare imediată a tranzacțiilor
Servicii excepționale și rapide
Servicii excepționale și rapide

Datorită rezultatelor obținute, cei peste 51.000 de clienți care ne-au ales ca parteneri ne sunt și cei mai fideli ambasadori.

Iată cum decurg tranzacțiile valutare la noi - infografic.

Mai jos ilustrăm diferențele de curs valutar pe care le puteți obține cu AKCENTA CZ în comparație cu ofertele din piață.

Cum se formează cursurile valutare
Cum se formează cursurile valutare.

Pentru a vă orienta în privința cursurilor oferite, puteți consulta valorile afișate mai jos.

 
Cursul valutar pentru leul românesc (RON)
Monedă
Cumpărare
Vânzare
Y M W D
EUR
EUR
4.9500
4.9889
GBP
GBP
5.7843
5.8392
HUF
HUF
0.012645
0.012757
CHF
CHF
5.2004
5.2479
PLN
PLN
1.1455
1.1604
USD
USD
4.5805
4.6175
Cursurile altor valute
Cumpărare/vânzare – este cursul cu care cumpărăm de la dvs./vă vindem valuta.
Valorile afișate sunt doar orientative. Pentru cursul actual sunați la numărul +4 0312 295 097. Puteți afla oricând cursurile actuale în Online Broker.
Doriți să aflați mai multe despre serviciile noastre?
AKCENTA CZ cea mai mare instituție de plată din Europa Centrală
Linkuri conexe
Informații detaliate despre serviciu
Împreună cu posibilitatea de schimb valutar, oferim și serviciul de plăți, care vă oferă posibilitatea unei alte economii în cadrul transferurilor mijloacelor bănești din/în străinătate.
Pentru a efectua o comparație, consultați „Lista de comisioane“.
Pentru acoperirea riscului de schimb, oferim clienților posibilitatea de a încheia operațiuni la termen.
Informații detaliate despre procedura de încheiere a tranzacțiilor de plată și a tranzacțiilor valutare găsiți în secțiunea pașii pentru încheierea unei tranzacții.
 
Pentru realizarea tranzacțiilor de plată cu schimb valutar suntem autorizați în baza licenței ca instituție de plată. Operațiunile la termen le acordăm în baza licenței pentru tranzacții cu titluri de valoare (Hotărârea Băncii Naționale a Cehiei privind autorizarea activității brokerului de titluri de valoare în cadrul serviciilor principale de investiții – conform art. 4 alin. 2 lit. a), b), c), și a serviciilor suplimentare de investiții – conform art. 4 alin. 3 lit. a). Emiterea acestor licențe a fost precedată de verificări și dovedirea capacității pentru această activitate. Banca Națională a Cehiei stabilește criterii stricte pentru deținătorii de licențe și verifică în mod regulat respectarea acestora.
AKCENTA CZ
cea mai mare instituție de plată
din Europa Centrală
Vreau sa devin client
51.000
de clienți
25
peste
de ani experiență